Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gondolatok egy lyukasórából

2012.03.12

 

Sem életemben, sem halálomban nem kívánom senkinek, hogy rossz embernek tartson bárkit is. Nem tudom, mi az Élet nagy igazsága, de őszintén szólva, most nem is nagyon érdekel. Persze... Mondhatná akárki, hogy egyáltalán minek szólalok meg? [...] Jó kérdés.

Viszont a tény, hogy valójában nem vagyok ezzel egyedül... Megnyugtató. Nem mondom, hogy hiteles lennék akármilyen témában - nem vagyok. Természetesen tudomást szereztem róla magam is. Bár, csak arra gondolhatok, hogy mégsem írok hiába, ha egyszer néhányan néha-néha meglátogatják az én kis okfejtéseim tárházát. Talán.

A világgal, mint olyan, nem szoktam közömbösködni. Az már teljesen más lapra tartozik, hogy elvétve totálisan figyelmen kívül hagyom és próbálok elbújni előle és az általa felvetett apró-cseppnyi problémák elől. Jelen esetben ez ismételten maga a létezés gondja. Noha még bőven nem vagyok az életkorom szerint abban a stádiumban, ahol ilyesféle közbeszúrásokra elvileg szükségem lehetne, mégis megteszem, mert így érzem magam valamennyire emberi életnek. Naná, hogy hülyén hangzik! De őszintén: ki törődne az én személyes belső világocskámmal, ha én magam nem tenném azt közkinccsé? Na, nem mintha annyira érdekfeszítő volna.. Mármint szerintem. Aki máshogy gondolja, kezeket a magasba! :)
Jó-jó, abbahagyom... Valamikor. Most csak csendesen örülök magamnak, hogy vannak gondolataim, amiket egy ócska szendvics rágcsálása közben leírhatok. Gondolatok egy lyukasórából hajnali 9.30kor. Na szép!

De persze ez miért tűnnefel bárkinek is? Nem közvagyon.. Amíg haza nem érek olyan kettő körül, hogy feltegyem és angyali kis szívem megnyugvással teljen el - megint hozzátettem egy vacak kis semmiséget a világ netirodalmához.Megjegyzem, nem konkrét céllal álltam neki írni, csak megkapargattam a telefonom édes kis képernyőjén villódzó betűket. Hogy ebből meg sosem sült ki jó, az már mellékes rossz.

Csak nyugodtan.. Lehet mosolyogni: szegény pára, írni sem tud már. Előfordulhat. Nem tudom. De persze ez miért tűnne furcsának? Hiszen a hónapokig tartó csend után én lennék a legjobban meglepve, ha nem csak szavak egymásutánját lennék képes összetákolni.

Lil Kyle
2012.03.12.

Ó, és boldog névnapot minden drága Gergelynek!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.